MojAndroid

Google s predstavením Androidu 4.2 Jelly Bean uviedol aj novú funkciu používateľských účtov. Hoci táto verzia OS od Googlu beží už na mnohých tabletoch, len máloktorý z nich používateľské účty podporuje. To by sa však v prípade zariadení vyrobených Samsungom malo v blízkej dobe zmeniť. Nové beta verzie firmvérov pre tablety Samsung Galaxy Tab 3 8 a Tab 3 10.1 majú už totižto túto funkciu aktivovanú. To by mohlo znamenať, že podpory tejto funkcie sa dočkajú aj iné modely s Androidom 4.2 Jelly Bean. Kedy sa tak však stane zatiaľ nevieme povedať.

samsung u samsung

Tablet s aktivovanou funkciou umožní jeho používanie niekoľkým používateľom, ktorí sa môžu medzi svojimi profilmi jednoducho prepínať. Každý si tak bude môcť nainštalovať svoje vlastné aplikácie, používať súkromný e-mail alebo posielať správy bez toho, aby sa bál o narušenie svojho súkromia. Samozrejmosťou je možnosť nastaviť pozadie plochy a rozmiestnenie widgetov či aplikácií na nej.

Zdroj: Sammobile

17.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+