MojAndroid

Sony Xperia Z2 má byť ďalším nástupcom nedávno predstavenej Xperie Z1, ktorú sme podrobili už aj nášmu redakčnému testovaniu. Novinka má ponúknuť zaujímavú špecifikáciu v podobe 5,5 palcového IGZO Triluminos displeja s hustotou pixelov 540ppi. Srdcom zariadenia má byť štvorjadrový procesor Snapdragon 800 spolu s 3GB RAM a na zadnej strane sa má nachádzať 20,7 Mpix fotoaparát s xenónovým bleskom.

Xperia Z2

Dlhú výdrž zabezpečí batéria s kapacitou 3500 mAh a ako operačný systém bude predinštalovaný najnovší, zatiaľ ešte nepredstavený, Android 4.4 KitKat. Hoci špecifikácie kolujú internetom už niekoľko dní, až teraz sa k nim pridala aj prvá fotografia, na ktorej má byť zobrazená práve Xperia Z2. Už na prvý pohľad pôsobí tenším dojmom. Novinka by podľa dostupných informácií mala byť predstavená na CES 2014 v januári.

Zdroj: phonearena

17.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+