MojAndroid

Operátor O2 predstavil nový program pod názvom O2 Telemetria. Je určený pre zákazníkov, ktorí potrebujú len malé objemy dát a má priniesť úspory pri používaní telemetrických služieb. Uplatnenie nájde napríklad v rôznych zabezpečovacích systémoch, alebo monitorovacích GPS jednotkách.

Cena prenesených dát za deň pri O2 Telemetria závisí od ich množstva:

  • do 0,1 MB – 0,06 eura
  • od 0,101 do 5 MB – 0,12 eura
  • od 5,001 do 500 MB – 0,60 eura

Po prekročení 500 MB prenesených dát je ďalšia dátová prevádzka spoplatnená sadzbou 0,002 € bez DPH za 1 MB. Dáta sa účtujú po jednotlivých kilobajtoch. Okrem dátových prenosov umožňuje O2 Telemetria aj volania a odosielanie SMS správ. V týchto prípadoch platia rovnaké ceny ako u programu O2 Fér.

O2 Biznis riešenia

Okrem nového programu O2 tiež upravilo svoj web a pridalo novú sekciu „biznis riešenia“ v časti Pre Firmu, kde sú odteraz informácie pre firmy z pohľadu nových služieb jednoduchšie dostupné v prehľadnom formáte.

Zdroj: O2

17.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+