MojAndroid

Patríte aj vy medzi tých, ktorí majú vo svojom smartfóne desiatky, či dokonca stovky aplikácií a hier? Tak práve pre vás je určená aplikácia s názvom Appsi Sidebar. Ide o vysúvacie bočné menu, ktoré vám umožní pristupovať k aplikáciám rýchlo a jednoducho. Pozrite sa, čo všetko táto aplikácia ponúka.

appsi-sidebar-13 appsi-sidebar-8 appsi-sidebar-3

Appsi Sidebar ponúka možnosť rýchleho prístupu k obľúbeným, ale aj všetkým nainštalovaným aplikáciám. Jednoduchým gestom vysuniete z boku menu s aplikáciami, ktoré si môžete ľubovoľne upravovať a triediť, pričom si na vrch zoznamu môžete umiestniť tie tituly, ktoré využívate najčastejšie. Aplikácia tiež ponúka skratky pre rýchly prístup k fotoaparátu, videokamere, stiahnutým súborom, hudbe alebo ďalším “špeciálnym záložkám”, za ktoré si však budete musieť priplatiť sumou 96 centov za kus.

Aplikácia Appsi Sidebar však nie je len o samotných aplikáciách. Do bočného menu si môžete vložiť widgety, pluginy od iných developerov alebo rozšírenia DashClock , ktoré vám umožnia zobraziť v bočnom menu napríklad čas. Pomocou pluginov si však môžete zobrazovať aj zmeškané hovory alebo iné dôležité udalosti, čo vlastne znamená, že Appsi Sidebar dokáže nahradiť plne funkcie vašej domácej obrazovky. Viac ako tisíc slov vám však napovie jedno video, preto si pozrite, ako Appsi Sidebar funguje a prípadne si ho rovno nainštalujte pomocou odkazu nižšie.

Appsi Sidebar – odkaz na Google Play Store <

17.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+