MojAndroid

Samsung na výstave IFA 2013 v Berlíne predstavil hodinky nazývané Galaxy Gear. Hoci kvôli svojej vysokej cenovke si pravdepodobne nenájdu toľko priaznivcov, už teraz sa objavujú správy o tom, že juhokórejský výrobca pracuje na ich nástupcovi. Nové zariadenie s názvom Galaxy Gear 2 by mohlo byť verejnosti predstavené už začiatkom budúceho roka na výstave CES v januári alebo MWC vo februári.

Samsung-Galaxy-Gear-IFA2013-12

Samsung len nedávno informoval o tom, že Galaxy Gear je len jedno z mnohých zariadení, ktoré pre svojich zákazníkov pripravuje. Na trh sa majú v blízkej dobe údajne dostať hodinky v rôznych veľkostiach a cenových kategóriach tak, aby spĺňali požiadavky širokej verejnosti. Galaxy Gear je skôr prvotinou, ktorej úlohou je zistiť záujem o tento typ zariadení. A zatiaľ čo prvá generácia hodiniek je zatiaľ kompatibilná len s novými Samsung zariadeniami, Galaxy Gear 2 majú už fungovať so všetkými smartfónmi a tabletmi s Androidom. Obsahovať by mali aj vlastný GPS modul.

Náš tip
Všetko o hodinkách Samsung Galaxy Gear

Zdroj: Sammobile

16.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+