MojAndroid

Dizajn vlajkovej lode spoločnosti HTC bude po smartfóne HTC One mini použitý prinajmenšom ešte v jednom zariadení, o ktorom sme už mnoho krát počuli v súvislosti s názvom HTC One Max. Konštrukčne väčší model ponúkne 5,9-palcový displej, výkonný hardvér a podľa všetkého aj snímač odtlačkov prstov (alebo nejaký iný senzor) na zadnej strane tela, čo odhaľujú nové snímky zo sociálnej siete Weibo. Jedná sa o druhý prípad, kedy môžeme vidieť nešpecifikovaný štvorec v konštrukcii, tesne pod zadným fotoaparátom.

HTC One Max HTC One Max HTC One Max

Inou zaujímavosťou sa stáva prítomnosť troch kruhov v spodnej časti zariadenia, ktorú budú vraj slúžiť ako kontakty pre nabíjanie batérie v špecifickom príslušenstve, respektíve dokovacej stanici od HTC. Po softvérovej stránke sa samozrejme pozeráme na Android s používateľskou nadstavbou HTC Sense. Predchádzajúce úniky uvádzali predstavenie v mesiaci september, no presný dátum zverejnený doposiaľ nebol. Ak sa objavia ďalšie informácie, určite vás budeme informovať.

Náš tip
HTC One Max: Ďalšie dôkazy prítomnosti skeneru odtlačkov

Zdroj: androidcentral

16.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+