MojAndroid

Dynamicky meniaca sa klávesnica, o ktorej sme písali ešte minulý týždeň sa objavila na obchode Play. Novinka prináša nový spôsob písania, ktorý má uľahčiť a zrýchliť zadávanie znakov na klávesnici. Počas toho ako píšete prediktívne zväčšuje tie klávesy, ktoré budú v písanom slove s najväčšou pravdepodobnosťou nasledovať. Podporuje niekoľko funkcií vrátane predikcie, automatickej korekcie preklepov a veľkých začiatočných písmen. Vyskúšať si ju môžete vo free verzii, no pre jej plné využitie je nutné zakúpiť PRO verziu. Táto navyše ponúka ďalšie možnosti, ako nastavenia vzhľadu klávesnice, animácie, rozloženia kláves, či rozdelenie klávesnice pri landscape režime na dve časti.

dynamic2 dynamic

Klávesnica obsahuje aj predikciu v slovenskom jazyku, pri našom rýchlom testovaní však klávesnica slová nedokázala úspešne korigovať a predikcia skoro vôbec nefungovala. Dokonca som postrehol, že nepodporuje slovenskú diakritiku, čo vám bude chýbať najmä pri manuálnom zadávaní znakov. Celkovo sa mi klávesnica zatiaľ veľmi nepáčila, ale verím, že do budúcnosti jej autor na nej ešte zapracuje a bude výbornou alternatívou k iným úspešným aplikáciam na obchode Play. Predtým, ako prejdete ku kúpe tejto klávesnice tak odporúčam najskôr vyskúšať jej free verziu.

Verzia: 1.10.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.10.2
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: 1.10.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.10.2
Aktuálna cena: Zdarma

16.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+