MojAndroid

Natívna SMS aplikácia Androidu nepatrí práve medzi tie najlepšie. Ponúka len obmedzenú funkcionalitu a chýbajú jej niektoré užitočné funkcie. CyanogenMod tím však do svojej ROM pripravil upravenú aplikáciu, ktorá navyše disponuje aj pop-up notifikáciami a podporou rýchlych odpovedí z notifikačnej lišty. 88sms je jej priamym portom.

88b 88A 88

88sms je akýmsi rozšírením už existujúcej SMS aplikácie. Nejde teda o náhradu typu GoSMS alebo iných klientov, čo je však výhodné z pohľadu zachovania jednoduchosti. Novinka prináša niekoľko vylepšení, ktoré zahŕňajú vyskakovacie pop-up notifikácie, podporu rýchlych odpovedí a emotikonov, tmavú tému a súkromný režim, ktorý skryje odosielateľa a správu v oznamovacej oblasti a zakáže rýchle odpovede. Prítomná je aj funkcia pre gestami ovládané zadávanie textov. V aplikácii je možné uložiť niekoľko preddefinovaných textov s priradenými gestami, ktoré môžete neskôr jednoducho vkladať do správ. Poteší aj funkcia pre nastavenie vlastného vzoru vibrovania, či možnosť aktivovať displej pri prichádzajúcej SMS.

Aplikácia je na obchode Play dostupná zadarmo a doteraz si vyslúžila len pozitívne hodnotenia. Po jej inštalácií sa však uistite, že ste vypli notifikácie iných SMS aplikácií. Vyhnete sa tak dvojitým notifikáciam v oznamovacom paneli.

Verzia: 1.48
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.48
Aktuálna cena: Zdarma

14.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+