MojAndroid

Apple v utorok uviedol nový iPhone 5S a farebný model iPhone 5C. Apple s nimi predstavil niekoľko inovácií a zmien. Pri iPhone 5S použil 64-bitový procesor, čítačku odtlačkov prstov a tiež lepší fotoaparát s duálnym LED bleskom. iPhone 5C bol pre mnohých sklamaním. Už v dohadoch predchádzajúcich samotné predstavenie sa totižto hovorilo o lacnejšom zariadení, ktoré by mohlo byť dostupný širším masám obyvateľstva. Nakoniec sme sa však dočkali len polykarbonátovej verzie iPhonu 5 v niekoľkých farebných prevedeniach a v cene, ktorá sa určite neradí medzi najnižšie.

Do “antikampane” sa zapojila aj anglická pobočka fínskej (onedlho americkej) spoločnosti Nokia, ktorá na sociálnej sieti Twitter ďakuje Applu vo forme obrázku s nápisom “Imitovanie je najlepšia forma lichotenia”. Naráža ním na farebnosť a polykarbonátové telo iPhonu 5C, ktoré sú typické práve pre smartfóny Lumia od Nokie.

nokia

Z novej zlatej edície iPhonu 5S si uťahovala aj sieť reštaurácií Denny’s, ktorá ponúka  dezerty aj v skorých ranných hodinách. Nokia pridala ešte jeden obrázok s textom “Praví gangsteri nepoužívajú zlaté telefóny”.

PancakeS_iPhone_5S_01

real

Apple okrem nových modelov iPhonov predstavil aj príslušenstvo v podobe stolovej nabíjačky a kožených krytov pre iPhone 5S v šiestich farbách po 39 dolárov za kus, respektíve šesť farebných silikónových krytov pre iPhone 5C za 29 dolárov. Samotné prevedenie krytov pripomína populárnu obuv značky Crocs a preto si vyslúžili označenie “crocs cover”.

iPhone_5C_crocs

Na Twitteri sa objavili aj ďalšie hlášky od ďalších výrobcov. Nájdete ich nižšie.

ia

Twitter účet @windowsphone na tomto obrázku naráža na nízke rozlíšenie snímača iPhone 5S 

htc

V tomto tweete naráža HTC na malé rozmery pixelov snímača iPhonu 5S. Je to 2 um u HTC One vs 1,5 um pri iPhone 5S

Zdroj: etrend.sk

12.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+