MojAndroid

Spoločnosť Motorola oslavuje oficiálne otvorenie výrobného závodu vo Fort Worth v Texase, ktorý je zodpovedný za výrobu každej Motoroly Moto X predávanej v USA. Mnoho ľudí tvrdilo, že výroba mobilných zariadení je v USA nevýhodná v porovnaní s ázijskými krajinami. Podľa spoločnosti sa však ekonomika zmenila a výroba smartfónov v Amerike už nie je až tak drahšia, ako v Ázii. Najnovšie správy indikujú, že fabrika spĺňa kapacity a každý týždeň sa vyrobí 100 000 jednotiek Moto X. Nová fabrika tiež vytvorila viac ako 2000 pracovných miest v čase kratšom než 4 mesiace a stále zamestnáva nových ľudí.

V súvislosti osláv bola zverejnená virtuálna lokalita prostredníctvom služby Google Street View, ktorá zobrazuje vnútorné priestory fabriky. Tieto si môžete pozrieť nižšie.


Zväčšiť mapu

Zdroj: Motorola

11.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+