MojAndroid

Prezident spoločnosti HTC v USA – Jason Mackenzie – odpovedal na rutinné otázky na svojom Twitter účte, pričom mimochodom odpovedal aj na otázku, kedy bude pre HTC One dostupná aktualizácia na Android 4.3 Jelly Bean. Podľa jeho vlastných slov je “aktualizácia HTC One pripravená na začiatok spustenia ešte pred koncom mesiaca, ako bolo sľúbené”. V Európe sa tak aktualizácie možno dočkáme v prvých októbrových dňoch.

htc-one-android-43

Pripravovanú aktualizáciu potvrdzuje tiež fakt, že na IFA 2013 bol modrý HTC One prezentovaný s už aktualizovaným systémom vo verzii 4.3 Jelly Bean. Dokazuje to aj fotografia zahraničného návštevníka tejto nemeckej výstavy, ktorú uverejnil s informáciou o aktualizácii server GSMArena. Uvidíme teda, či HTC splní, čo svojim zákazníkom sľúbilo a či sa aktualizácie na HTC One dočkajú ešte tento mesiac, prípadne na začiatku toho budúceho. Ostatní výrobcovia ako Sony a Samsung by už v týchto chvíľach mali rovnako pracovať na aktualizácii svojich vlajkových lodí (Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z), ktorej by sme sa mohli taktiež dočkať tento alebo budúci mesiac.

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
9.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+