MojAndroid

Hoci aplikácia YouTube po najnovšej aktualizácii podporuje prehrávanie videí v popredí, táto funkcia je obmedzená len na pohyb v samotnej aplikácii YouTube. Prehrávať videá v popredí je však funkcia, ktorú by ocenil nejeden Android používateľ a sme radi, že sa vždy nájde developer, ktorý dokáže splniť takéto prianie. V tomto prípade hovoríme o autorovi s krátkym pseudonymom Mata a jeho aplikácii Showtime inak známej tiež ako YouTube Floating HD Player.

Android aplikácia YouTube Floating HD Player je výborným spoločníkom pre každého fanúšika mobilných videí. Okrem videí zo serveru YouTube totižto dokáže prehrávať aj lokálne videá z pamäte zariadenia, ktoré dokáže zobraziť v popredí v okne, ktorému dokážete prideliť vami zvolenú veľkosť. Aplikácia tiež ponúka minimalizovanie videa a jeho prehrávanie v pozadí, čo je výborná funkcia, ktorá konečne umožní počúvať hudbu z YouTube bez toho, aby ste mali spustenú samotnú aplikáciu. Z ďalších funkcií pripomíname možnosť prihlásenia sa do vlastného YouTube účtu s prístupom na uložené videá, či napríklad možnosť zvýšiť kvalitu videa zo 144p až na FullHD 1080p. Platená verzia aplikácie ponúka prostredie bez reklám. Aplikáciu YouTube Floating HD Player si môžete stiahnuť pomocou našich widgetov nižšie.

Náš tip
Floating YouTube Popup Video – sledujte videá na popredí v samostatnom okne [Návod]

Zdroj: XDA

7.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+