MojAndroid

Samsung vypustil do sveta nové 18 minútové video, na ktorom prezentuje väčšinu funkcií nových zariadení predstavených pred niekoľkými dňami v Berlíne. Na videu zistíte niečo o funkcii Air Command v Galaxy Note 3, ktorá ak podržíte pero so stlačeným tlačidlom tesne nad displejom, zobrazí koliesko s niekoľkými rýchlymi voľbami. Iným užitočným nástrojom v tomto zariadení je napríklad aj Scrapbook, pri ktorom sa S Penom dajú označiť obrázky a text (napr. vo webovom prehliadači) a uložiť do telefónu na neskoršie použitie či úpravy. Funkcií je samozrejme viac a väčšinu z nich nájdete demonštrovaných práve na videu, ktoré prikladáme nižšie.

Samsung-Galaxy-Gear-IFA2013-12

Druhý produkt, ktorý vystupuje vo videu sú hodinky Galaxy Gear. Tieto sa k smartfónu pripájajú prostredníctvom Bluetooth a umožňujú vykonávať niekoľko rôznych funkcií a spúšťať aplikácie – momentálne je ich dostupných 12, neskôr sa má táto zbierka rozšíriť minimálne  na 70. Hodinky sú momentálne kompatibilné len s Galaxy Note 3, no neskôr má byť prostredníctvom softvérovej aktualizácie pridaná podpora aj pre ostatné Samsung zariadenia. Dokonca sa hovorí o tom, že v budúcnosti by hodinky mohli fungovať aj s ostatnými zariadeniami obsahujúcimi technológiu Bluetooth 4.0 a momentálne najnovší Android 4.3 Jelly Bean.

http://www.youtube.com/watch?v=-Fo5x7ZIPCM#t=91

6.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+