MojAndroid

V súvislosti so včerajším odhalením názvu novej verzie Androidu KitKat, pomenovanej podľa známej čokoládovej pochúťky, internetový gigant Google pridal k ostatných cukrovinám novú sochu. Udalosť bola zdokumentovaná na videu, ktoré bolo zverejnené a šírilo sa po sociálnych sieťach. Zamestnanci spoločnosti, ktorí sa zišli na tejto udalosti zachytávali fotografie sochy, čo by nebolo zaujímavé, ak by jeden z nich nedržal v ruke pripravovaný Nexus 5.

Nexus 5

V najväčšou istotou sa nejedná o žiadny aktuálny model Nexusu 4 alebo tabletu Nexus 7. Na obrázku môžeme vidieť ďalšiu osobu, ktorá zachytáva fotografie s aktuálnym Nexusom a rozdiel medzi nimi je poznať na prvý pohľad. Bližšie porovnanie odhaľuje, že v spodnej časti sa nachádza logo spoločnosti LG, čím by sa potvrdili predchádzajúce špekulácie o voľbe výrobcu ďalšieho Nexusu. Krátko po zverejnení videa a po tom, keď prvé médiá zverejnili tieto informácie, Google si uvedomil chybu a označil ho ako súkromné. To by mohlo znamenať, že sa skutočne jednalo o pripravovaný Nexus 5, no tiež by to mohol byť kontrolovaný únik informácií zo strany Googlu.

Zdroj: androidandme

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+