MojAndroid

Nová verzia aplikácie Youtube sa dočkala doteraz najvýznamnejších zmien. Google kompletne upravil jej vzhľad, pridal multitasking a možnosť sledovať videá v samostatnom okne.

youtube_2 youtube_3 youtube_1

Aktualizácia Youtube pre Android s číselným označením 5.0 prináša pre všetkých svojich používateľov úplne nové používateľské prostredie. To je inšpirované kartovým rozložením dobre známym z Google+. Samozrejmosťou je prítomnosť vysúvacieho menu naľavo. Vítanou funkciou je aj multitasking, ktorý v prípade Youtube predstavuje možnosť sledovať videá v samostatnom okne popritom, ako v ňom vykonávate inú činnosť. Aktivujete ho jednoduchým posunom prsta nadol z videa alebo stlačením ikony v ľavom hornom menu. V novom Youtube poteší pridaná podpora pre 7 palcové tablety, ktoré sa dočkali optimalizovaného používateľského prostredia v landscape režime. Trochu sklamaním je nemožnosť prehrávania na pozadí, ktorú sme s príchodom novej verzie aplikácie tak nejako očakávali.

Ďalšie novinky:

  • Rýchly prístup k odovzdaným videám, histórii, obľúbeným položkám, zoznamom skladieb a kategórii prezrieť neskôr priamo z vysúvacieho menu.
  • Podpora vyhľadávania zoznamov videí
  • Jednoduché pridávanie hodnotenia videí tlačidlami palec hore a dole
  • Nová ikona aplikácie
  • Zapnutie HD a CC sa realizuje v menu pri prehrávaní videa
  • Youtube už neignoruje nastavenie rotácie displeja. Prepnutie do landscape režimu sa dá realizovať aj pomocou tlačidla v pravom dolnom rohu.

Nová verzia Youtube je pre používateľov sprístupňovaná postupne a preto ešte nemusí byť dostupná na stiahnutie z Google Play. Ak sa vám ale nechce čakať a chcete novú verziu vyskúšať hneď, tak môžete si stiahnuť inštalačný APK. Odkaz na stiahnutie prikladáme nižšie.

–> Stiahni APK Youtube v5.0 <–

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

 Zdroj: androidpolice

20.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+