MojAndroid

Dots

Princíp tejto unikátnej a návykovej logickej hry spočíva v spájaní farebných guličiek vo vertikálnom a horizontálnom smere, ktoré následne zmiznú a uvoľnia miesto pre ďalšie guľôčky. Hra vás v úvode prevedie trojicou jednoduchých levelov, kde sa naučíte princíp a ďalej už budete pokračovať na vlastnú päsť. Body získavate samozrejme za počet pospájaných bodiek, pričom bonusové skóre získate, ak ich pospájate do určitého tvaru, napr. štvorca.

Verzia: 2.4.7
Pôvodná cena: 4,49 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.4.7
Pôvodná cena: 4,49 €
Aktuálna cena: Zdarma

Flow Free Bridges

Do “topky” sa opäť zaradila logická hra, tentokrát s iným princípom a jednoduchým grafickým spracovaním. Aj tu je úlohou hráča spájať guľôčky rovnakej farby na hracom poli s obmedzenou veľkosťou. Dráhy medzi jednotlivými guľôčkami sa pritom nesmú preťať na iných miestach ako špeciálnych “mostoch”, ktoré sú na ploche vyznačené. Hra si vyžaduje zapojenie celej mozgovej kapacity a dá vám pekne zabrať. Výhodou však je obšírne množstvo levelov, ktorých tu nájdeme viac než stovku.

Verzia: 3.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.3
Aktuálna cena: Zdarma

Suspect in Sight!

Chceli ste vždy riadiť policajnú helikoptéru ? Vyskúšajte si to aspoň v tejto hre, kde vidíte helikoptéru z pohľadu šikmo zhora a vašou úlohou je osvetliť reflektorom unikajúce autá a takto ich chvíľu sledovať, kým ho vaši kolegovia v policajných autách nezneškodnia. Ovládanie je dostatočne jemné a citlivé a v prípade tejto hry nám ovládanie nakláňaním pripadalo veľmi intuitívne, takže si užijete veľa zábavy. V hre sú dostupné 4 helikoptéri a trojica miest, ktoré treba odomknúť.

Verzia: 1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0
Aktuálna cena: Zdarma

Monster Shooter 2 

V prípade, že hľadáte jednoduchú oddychovku, kde netreba zapájať hlavu a len bezhlavo strieľať na príšery, Monster Shooter bude tou pravou voľbou. Táto mobilná hra prináša zážitok plný streľby, výbuchov, zabíjania a krvi až do takej miery, že pri prvom spustení zobrazí upozornenie, že nie je vhodná pre deti a hráči by mali mať viac ako 13 rokov. Pomôžte teda vyčistiť Zem od príšer za pomoci hlavného hrdinu DumDum.

Freeze

Freeze je puzzle hra s vynikajúcou fyzikou, v ktorej bol hlavný hrdina – “oko”, odtrhnutých od svojich blízkych a zavretý na vzdialenej planéte v stiesnenej cele. Vašou úlohou bude samozrejme pomôcť mu utiecť a dostať sa späť v jednom kuse. Hra sa bude zdať na prvý pohľad jednoduchá, no neskôr budete musieť poriadne popremýšľať, ako sa dostať z cely. Hra predstavuje vynikajúcu zábavku na voľné chvíle.

Verzia: 2.03
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.03
Aktuálna cena: Zdarma

Candy Crush Saga

Perfektne spracovaná logická hra Candy Crush Saga ponúka okrem peknej farebnej grafiky ponúka rozsiahlu gameplay v podobe stovky levelov pre každého hráča. Jedná sa o klasickú hru, kde je vašou úlohou premiestňovať v tomto prípade sladkosti rovnakého tvaru a farby k sebe, čím sa zničia. Hra je dostupná zadarmo, no nájdeme tu prvky vnútroherných nákupov. Hráčov však naopak poteší optimalizácia pre Android tablety.

Verzia: 1.121.0.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.121.0.2
Aktuálna cena: Zdarma

Where’s My Mickey? Free

Android hra Where’s My Mickey? predstavuje dalšiu obdobu populárneho logického titulu Where’s My Water. V tomto prípade je v hlavnej úlohe Mickey Mouse, ktorý potrebuje vodu do svojho obchodu s limonádou pri pláži, kde chce zarobiť poriadny balík peňazí. Vonku je však sucho a Mickey má ťažkú úlohu nazbierať pomocou rôznych elementov vodu. V hre nájdeme aj ďalšiu populárnu postavu, Goofyho. Free verzia je obmedzená na 13 levelov, pričom plná verzia ponúka viac než 100 logických puzzle hádaniek.

Castle Clash

Autori hry Castle Clash ju opisujú ako najviac návykovú bojovú stratégiu všetkých čias. Hra ponúka výborné spracovanie, doplnené o skvelú grafiku, pričom vašim cieľom je stať sa najväčším svetovým bojovníkom. Vaša ríša bude silná tak, ako je vaša kreativita. Svoju armádu tvoríte rôznymi postavami, ako sú elfi, trpaslíci, roboty alebo rôzne zvieratá.

Verzia: 1.4.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4.1
Aktuálna cena: Zdarma

Bike Xtreme

Bike Xtreme je ďalšou obdobou fyzikálnych pretekov na motorkách, ktoré ovládate dvoma tlačidlami “plyn”, “brzda” a nakláňaním smartfónu. Hoci grafika nie je príliš na vysokej úrovni, hra ponúka rôzne prekážky na ceste, ako sú konáre alebo skaly, čím sa podmienky pre bezpečný prechod na druhú stranu zťažujú.

Verzia: 1.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5
Aktuálna cena: Zdarma

Drag Racing 4×4

Autori pôvodnej hry Drag Racing sa rozhodli vytvoriť ďalšiu verziu, no tentokrát s väčšími automobilmi s pohonom všetkých štyroch kolies. Opäť sa dočkáme skvelého spracovania po grafickej ale aj hrateľnej stránke, takže hra rozhodne stojí za stiahnutie.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Ospravedlňujeme sa čitateľov za chýbajúce screenshoty, čo je spôsobené technickými problémami na stránke. 

17.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+