MojAndroid

GPlayer 

Zaujímavý prehrávač GPlayer ponúka okrem bežného prehrávania videí v režime celej obrazovky aj obdobnú možnosť, ako funkcia Pop Up Play u Samsungu, teda prehrávanie videa na popredí v samostatnom okne. S mobilom je teda zároveň možné vykonávať takmer ľubovoľnú inú činnosť, spúšťať aplikácie, hrať sa alebo browsovať, pričom video v okne bude stále viditeľné a bude sa prehrávať. GPlayer dokonca nie je obmedzený len na uložené videá v smartfóne, ale umožňuje sledovať aj televízne vysielanie.

Verzia: 1.9.9
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.9.9
Aktuálna cena: Zdarma

CheapCast

Chromecast, multimediálny prijímač dát pre televízory a projektory s HDMI vstupom sa teší veľkému záujmu zo strany spotrebiteľov, ale aj developerov, ktorí prinášajú nové aplikácie s jeho využitím. Trochu odlišný prístup si však zvolil autor aplikácie CheapCast. Jedná sa o bezplatnú Android aplikáciu, ktorá má funkciu emulátora prijímača Chromecast. Jej využitie nájdu najmä majitelia zariadení, ktoré im bezčinne ležia v zásuvke stola a dajú sa pripojiť ku TV cez MHL redukciu.

Runtastic Sit-Ups

Mobilné zariadenia sú skvelými spoločníkmi aj pri fitness aktivitách, čoho dôkazom je aplikácia Runtastic Sit-Ups, ktorá vám pomôže vybudovať svalovú hmotu a vypracovať svoje “tehličky” na bruchu. Aplikácia je riešená formou osobného trénera, ktorý vás prevedie odskúšaným tréningovým plánom. Aplikácia je momentálne v zľave takže neváhajte a stiahnite si ju zadarmo.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Clean Master (Cleaner) – FREE

Aplikácia Clean Master zastáva štvoricu úloh. Dokáže mazať nepotrebné súbory, ktoré zbytočne zaberajú kapacitu vnútornej pamäte, dokáže zmazať osobné informácie ako sú kreditné karty, čím chráni vaše súkromie, dokáže presunúť aplikácien a SD kartu a odinštalovať ich alebo zálohovať a v neposlednej rade slúži aj ako Task killer.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Photo Editor by Aviary

Aviary je editor fotografií a obrázkov, ktorý ponúka okrem pekného, jednoduchého a intuitívneho prostredia aj množstvo funkcií zadarmo. Ak vám nestačia funkcie a vylepšenia, ktoré nájdete v aplikácií po bezplatnej inštalácii, môžete si dokúpiť ďalšie súčasti priamo pomocou in-app nákupu za pár drobných.

Verzia: 4.8.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.8.3
Aktuálna cena: Zdarma

Face Swap

Chcete vidieť, ako to vyzerá vaša hlava na tele iných ľudí? V tom prípade vyskúšajte túto zábavnú aplikáciu, ktorá obsahuje jednoduchý editor fotografii, umožňujúci dosiahnuť práve túto funkcionalitu. Práca s aplikáciou je veľmi jednoduchá a navyše je zadarmo.

Expense Manager

Výborne spracovaná aplikácia Expense Manager vám pomôže jednoducho spravovať vaše výdavky na svojom Android smartfóne alebo tablete. K svojim nákladom môžete priradiť kategóriu za účelom získania podrobných štatistík a postrehov, ktoré pomôžu ak sa rozhodnete šetriť alebo znížiť konkrétny výdavky.

Verzia: 2.2.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.2.4
Aktuálna cena: Zdarma

4G Speed Up Internet Browser

4G Speed Up Internet Browser je veľmi rýchly mobilný prehliadač, úplne zameraný na efektívne surfovanie po internete, to však musíte posúdiť sami. Aplikácia má okrem toho aj zaujímavú funkciu tzv. nočného módu pre Facebook.

HabitRPG

Habit RPG nie je len jedným z ďalších to-do manažérov. Aplikácia totižto berie váš život ako RPG hru, kde plnením úlohy zvyšujete svoju úroveň a HP (Heart Point, u nás “život”). Ak sa vám podarí úlohu splniť, získate peniaze na nákup zbraní a brnení, pre súťaženie so svojimi priateľmi. Ak sa vám naopak nepodarí úlohu splniť, stratíte drahocenné HP.

Shake

Táto aplikácia umožňuje využiť trasenie smartfónu na vyvolanie rôznych akcii v systéme aj keď je obrazovka vypnutá. V nastaveniach je možné zvoliť, aká činnosť sa aktivuje pri horizontálnom alebo vertikálnom zatrasení, pričom dostupné je spustenie nainštalovanej aplikácie alebo zapnutie LED svetla, spustenie Wi-Fi, 3G siete a mnohé iné.

Verzia: 1.7.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.7.4
Aktuálna cena: Zdarma

Ospravedlňujeme sa čitateľov za chýbajúce screenshoty, čo je spôsobené technickými problémami na stránke. 

17.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+