MojAndroid

V posledných týždňoch sa akoby roztrhlo vrece so správami o vybuchnutých alebo vyhorených mobilných zariadeniach, ktoré sa v najväčšom počte odohrávajú v ázijských krajinách. Dnes tu však máme nový prípad, v ktorom vystupuje značka HTC a jej minuloročná vlajková loď HTC One X. Smartfón neznámeho používateľa z Taiwanu začal spontánne horieť počas nabíjania. Dôvody, ktoré spôsobili nehodu, nie sú zatiaľ známe, pretože prípad je stále vyšetrovaný spoločnosťou HTC. Na obrázkoch nižšie môžete vidieť, že smartfón sa doslova uškvaril vo vlastnej šťave a jeho oprava už nie je možná. Majiteľovi zariadenia sa našťastie nič nestalo.

vyhorený HTC ONe X

vyhorený HTC ONe X vyhorený HTC ONe X vyhorený HTC ONe X

Táto správa prichádza len niekoľko dní po tom, čo sme vás informovali o konkurenčnom Apple iPhone 5, ktorý vybuchol krátko po hovore a poranil Číňanke oko. Predtým sa tiež vyskytol prípad, kedy explodovaný Samsung Galaxy S4 spôsobil vyhorenie domu. V tomto roku sme však mohli vidieť aj ďalšie prípady rôznych porúch mobilných zariadení. Všetky nájdete v zozname nižšie.

Náš tip
Apple iPhone 5 poranil Číňanke oko, vybuchol krátko po hovore [FOTO]

Náš tip
Samsung Galaxy S4 explodoval v Hong Kongu. Spôsobil vyhorenie domu
Náš tip
Samsung Galaxy S4 sa vznietil počas nabíjania
Náš tip
Samsung Galaxy S III explodoval dievčaťu priamo vo vrecku nohavíc
Náš tip
iPhone 5 údajne zabil 23 ročnú Číňanku

Zdroj: phonearena

16.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+