MojAndroid

Jednou z najočakávanejších hier posledného obdobia je Asphalt 8: Airborne od známeho herného giganta Gameloft. Pôvodný termín vydania, 8. august, sa spoločnosti nepodarilo dodržať, novým (a dúfajme definitívnym) termínom uvoľnenia hry je 22. august.

Asphalt 8 Android hry

Ako malé odškodnenie spoločnosť spustila súťaž, v ktorej môžu súťažiaci vyhrať celkovo 21 kópií tejto novej automobilovej hry. Navyše, jeden šťastlivec sa Asphaltu 8 dočká už 19. augusta, teda tri dni pred oficiálnym sprístupnením hry. Ak sa súťaže chcete zúčastniť, stačí navštíviť stránku Gameloftu a zadať svoje meno a e-mailovú adresu.

Asphalt 8 bude obsahovať 8 nových máp v lokáciách ako Londýn, Tokio, Nevada alebo Island. Vylepšená má byť aj fyzika hry, ktorá by mala poskytnúť realistickejšie zážitky pri ničení okolitých objektov alebo kaskadérskych kúskoch. Autori do hry zakomponovali aj počasie, takže hráči sa dočkajú mokrých alebo zľadovatených ciest. Zostáva dodať cenu, ktorá bude na úrovni 0,99 dolára.

Zdroj: androidcommunity.com

16.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+