MojAndroid

Vivo X3 je nový najtenší smartfón od čínskej spoločnosti BBK. Hoci sa ešte reálne nevyrába, spoločnosť ho zobrazuje na zaujímavej sérii fotografií, kde ho predstavuje tým najoriginálnejším spôsobom – prirovnáva ho ku kuchynskému nožu. Na fotografiách je zobrazený Vivo X3 ako krája kukuricu, baklažán a uhorku. S hrúbkou iba 5,6 mm vyzerá smartfón aj na fotografiách viac než pôsobivo, o čom sa môžete presvedčiť na vlastné oči.

vivo-x3-10

vivo-x3-1 vivo-x3-2

Okrem tela s miniatúrnou hrúbkou sa očakáva, že Vivo X3 príde na trh s 5-palcovým Full HD 1080p displejom, 4-jadrovým procesorom a chýbať nebude samozrejme ani operačný systém Android, zrejme v niektorej z novších verzií. Dostupný by mal byť aj fotoaparát s najmenej 8 Mpix rozlíšením a dočkať by sme sa tohto zariadenia mohli už 22. augusta, teda presne o týždeň. Cena, za ktorú sa bude predávať, však bude zrejme vyššia, nakoľko spoločnosť bude musieť vynaložiť viac úsilia a nových technológií na výrobu smartfónu, ktorý momentálne spracovaním nájde konkurenciu len málokde. Komu z vás sa takýto tenký smartfón páči a uvažoval by o jeho kúpe? Aké výhody v tak tenkom zariadení vidíte?


Náš tip
Vivo X3: Nový najtenší smartfón na svete

Zdroj: PhoneArena

15.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+