MojAndroid

Samsung dnes pod kódovým menom W789 predstavil novinku vo forme vyklápačky Samsung Hennessy. Po dlhých dohadoch a uniknutých fotografiách je tento netypický smartfón oficiálne súčasťou produktového portfólia kórejského výrobcu, pričom ponúka dva 3,3-palcové displeje s rozlíšením 320×480 pixlov, 1,2 GHz 4-jadrový procesor, 1500 mAh batériu a 5 Mpix kameru. Súčasťou tohto smartfónu je tiež microSD slot, klasické pripojenia GPS, Bluetooth, WiFi a nechýba samozrejme ani operačný systém Android 4.1 Jelly Bean. Samsung však zatiaľ nezverejnil oficiálnu cenu, dostupnosť ani regióny, kde by sa toto zariadenie mohlo predávať.

samsung-hennessy-4

Aktualizované dňa 15.augusta 2013

Niekoľko čínskych internetových portálov zverejnilo cenu vyklápačky Samsung Hennessy, ktorá sa bude pohybovať na hranici 4999 čínskych jüanov, čo je podĺa aktuálneho kurzového lístka takmer 620 Eur. Záujem o tento mobil by zo strany používateľov bol pomerne veľký, no výrobca to cenou prehnal na plnej čiare. Hennessy je dokonca hodnotnejší, než aktuálna vlajková loď Samsung Galaxy S4. Cena však nie je oficiálne potvrdená spoločnosťou, takže na konečné slovo si ešte počkáme.

Náš tip
Samsung Hennessy: Štvorjadrová vyklápačka s Androidom

Zdroj: Engadget

15.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+