MojAndroid

Logické hry sú výzvou nejedného mobilného hráča. Flow Free Bridges je jedna z najlepších hier vo svojej kategórii, čomu dali za pravdu aj páni z Google Play tímu, ktorí hru zaradili do svojho výberu. Okrem dávky logiky sa v hre môžete tešiť aj na jednoduché, no pritom veľmi praktické prostredie a grafické spracovanie, ktoré hre len dodáva na už vysokej hrateľnosti.

flow-free-bridges-1

Vašou úlohou v logickej hre Flow Free Bridges je spojiť guľôčky rovnakej farby na hracom poli s obmedzenou veľkosťou. Dráhy medzi jednotlivými guľôčkami sa pritom nesmú preťať na iných miestach ako špeciálnych “mostoch”, ktoré sú na ploche vyznačené. Aj keď vám dá hra poriadne zabrať a zapojí pritom všetky vaše mozgové bunky, dá sa hrať dlhodobo. Ponúka niekoľko stoviek levelov, ktoré môžete rozšíriť pomocou nákupu za malú sumu.

Okrem toho, že musíte v hre spojiť všetky farebné guľôčky, vašou úlohou je to urobiť aj čo najskôr a s čo najmenším počtom ťahov. Hra ponúka výborné spracovanie a odporúčame ju každému hráčovi bez obmedzenia veku alebo záľub. Flow Free Bridges si môžete stiahnuť bezplatne pomocou nášho odkazu na Obchod Play nižšie, v komentároch nám píšte, ako sa vám tento logický titul páči.

Verzia: 3.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.3
Aktuálna cena: Zdarma

15.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+