MojAndroid

Len pred pár dňami sme sa dočkali aktualizácie Obchodu Play na verziu 4.3.10, ktorá so sebou priniesla niekoľko zaujímavých noviniek a už dnes sa v Android smartfónoch objavila nová verzia s čísleným označením 4.3.11. Nakoľko ide o minoritnú aktualizáciu, prináša len malé úpravy a niekoľko noviniek:

  • aktualizované preklady pre jazyky: bg, es-rUS, fr, id, in, ja, ko, ms, pt, pt-rPT, ro, ru, sk, sl, th, tl, tr, vi, zh-rCN,
  • aktualizácia súčastí SearchAdapter a PlayTabContainer,
  • oprava ďalších menších chýb a bugov.

Google Play 50 miliard

Ako vždy, aj pri tejto verzii vám prinášame niekoľko odkazov na stiahnutie súboru. Ten po stiahnutí nainštalujte do svojho Android zariadenia ako každý iný .apk súbor a nezabudnite povoliť inštaláciu súborov z neznámych zdrojov. V komentároch nám píšte, či ste pocítili vylepšenie výkonu a plynulejšiu prácu s Obchod Play aplikáciou.

  1. com.android.vending-4.3.11.apk (5.8 MB – File Dropper)
  2. com.android.vending-4.3.11.apk (5.8 MB – Mega )
  3. com.android.vending-4.3.11.apk (5.8 MB – Google Drive)
Náš tip
Aktualizácia obchodu Play prináša niekoľko noviniek [Na stiahnutie]

Zdroj: AndroidPolice

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
14.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+