MojAndroid

Na základe patentových prihlášok už vieme, že spoločnosť Samsung pracuje na vlastnej verzii inteligentných hodiniek, ktoré by sa s najväčšou pravdepodobnosťou mali nazývať Galaxy Gear. Mohli sme vidieť aj koncept dizajnu, ktorý bol vypracovaný na základe všetkých únikov informácií a niektorí z vás vyjadrili záujem o tento produkt. Zdá sa, že ich predstavenie už nie je príliš vzdialené. Portálu SamMobile sa totižto podarilo získať informácie, podľa ktorých budú hodinky Galaxy Gear odhalené deň pred veľtrhom IFA 2013 na tlačovej konferencii UNPACKED Episode 2, kde sa objaví aj Samsung Galaxy Note III.

Galaxy Gear 4

Hodiny Samsung Galaxy Gear vystupujú pod modelovým označením SM-V700 a budú prezentované ako príslušenstvo pre mobilné zariadenie Samsung Galaxy. Hoci presné informácie o tom, aký hardvér bude súčasťou novinky zatiaľ nepoznáme, je veľmi pravdepodobné, že ponúknu flexibilný OLED displej, vzhľadom na dizajn v patentových podaniach. SamMobile prisľúbil, že už čoskoro zverejní ďalšie informácie, takže sme zvedaví, či sa Samsungu podarilo vyrobiť hodinky, ktoré budú mať globálny úspech.

Náš tip
Inteligentné hodinky od Samsungu sa budú nazývať Galaxy Gear [Dohady]

Zdroj: sammobile

14.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+