MojAndroid

Vyklápačky alebo takzvané “véčka” boli svojho času obrovským hitom, kedy sme ich mohli pozorovať takmer na každom kroku. Tento trend už dávno pominul, no možno sa nájdu používatelia, ktorí sa síce stotožnili s dotykovými obrazovkami a systémom Android, no radi by vlastnili akého hybrida, teda vyklápací smartfón s dotykovou obrazovkou. Spoločnosť Samsung myslí aj na takýchto ľudí a pripravuje zariadenie s názvom Samsung Hennessy, o ktorom informoval portál SamMobile.

Samsung Hennessy

Pod modelovým označením SCH-W789, Samsung Hennessy je určený podľa informácií len pre China Telecom a po hardvérovej stránke ponúkne dvojicu 3,3-palcových dotykových displejov, s rozlíšením 480 x 320 pixelov. Rozlíšenie vás možno nezaujalo, no toto rozkošné zariadenie poháňa štvorjadrový procesor (pravdepodobne Snapdragon 200) taktovaný na 1,2 GHz, ktorému sekunduje 1 GB pamäte RAM. Na zadnej strane je 5 Mpx fotoaparát a nájdeme tu aj micro SD slot a podporu pre dve SIM karty. Celý tento experiment zachránila prítomnosť Androidu 4.1.2 Jelly Bean. Aj napriek tomu si nemyslíme, že takéto niečo bude trhať predajné rekordy, no kto vie ?

Aktualizované dňa 13. augusta (pôvodný článok bol publikovaný 31. júla 2013)

Dnes sa objavili ďalšie produktové fotografie pripravovaného “véčka” od spoločnosti Samsung, ktoré nám dávajú pohľad na celé zariadenie. Dizajn nového modelu Hennessy nie je veľmi odlišný od predchádzajúcich riešení rovnakého výrobcu. Fotografie si môžete pozrieť nižšie.

samsung-hennessysamsung-hennessy

Zdroj: SamMobile, androidcommunity

13.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+