MojAndroid

LG svojou novou vlajkovou loďou LG G2 rozhodne nekončí s predstavovaním nových modelov. Podľa nových informácií má vo svojom rukáve ešte ďalšiu generáciu tabletofónu LG Vu III, ktorej špecifikácie boli nedávno odhalené. Podľa správy denníka Korean Daily, LG Vu III bude vystupovať pod modelovým označením F-300K, F-300L a F-300S (pravdepodobne rôzne verzie mobilnej siete). Pripravovaný smartfón ponúkne veľký 5,2-palcový displej s rozlíšením 1280 x 960 pixelov s pomerom strán 4:3.

LG G

Zaujímavosťou však je, že nový model ponúkne hardvér z najvyššej triedy a to čip Snapdragon 800, ktorý v dnešnej dobe patrí medzi špičku na trhu. Predchádzajúci model bol vybavený dvojjadrovým Krait procesorom s frekvenciou 1,5 GHz a grafikou Adreno 225. To znamená, že novinka sa posunie o stupienok vyššie najmä po výkonnostnej stránke. Okrem toho by mal ponúknuť 13 Mpx fotoaparát a podporu pre LTE-A mobilnú sieť, ktorú však v našich končinách ešte dlho neuzrieme. Narozdiel od “vnútorností”, dizajnová stránka zariadenia by mala ponúknuť veľmi podobné prvky, ako aktuálny model. Špekulácie ďalej naznačujú, že LG Vu III bude predstavený na IFA 2013, no spoločnosť zatiaľ nevydala žiadne oficiálne stanovisko.

Zdroj: gsmarena

13.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+