MojAndroid

Máte radi adrenalínové športy a chceli by ste si ich pripomínať aj na displeji vášho smartfónu? Tak vyskúšajte bezplatnú animovanú tapetu Paragliding Live Wallpaper od českého autora Jana Laša, ktorá ponúka presne takúto tematiku. Dostupná je tak pre tablety ako aj smartfóny s operačným systémom Android 2.2 a vyššie.

Živá tapeta Paragliding Live Wallpaper ponúka 4 druhy pozadia podľa miesta – Slovenia, Lienz, Sella Group a Flatlands. Okrem kúsku prírody je hlavným prvkom tejto tapety paraglidista, ktorý sa pomalými pohybmi posúva po displeji smartfónu či tabetu. Tapeta je plynulá a výnimočná svojím spracovaním, ak sa zaujímate o tento druh športu, mali by ste ju vyskúšať. Stiahnuť si ju môžete pomocou nášho widgetu nižšie.

Verzia: 1.1.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.6
Aktuálna cena: Zdarma

12.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+