MojAndroid

Výstava IFA 2013 sa nezadržateľne blíži ku svojmu začiatku a jedným z najzaujímavejších zariadení, ktoré tu budú predstavené, bude rozhodne Samsung Galaxy Note III. Obor s 5,7-palcovým displejom má okrem pera S Pen a 13 Mpix fotoaparátu podľa najnovších dohadov prísť aj s najväčšou batériou medzi tabletofónmi. Tá by mala dosiahnuť kapacitu až 3450 mAh, čo je hodnota, ktorou disponujú batérie vo viacerých tabletoch.

Galaxy-Note-2-4275

Ilustračný obrázok s batériou Samsungu Galaxy Note 2. 

Samsung Galaxy Note III by mal tiež byť prvým zariadením s 3 GB operačnou pamäťou. Tú by pri výkonnostných záťažiach mal podržať aj silný procesor Snapdragon 800, ktorý bude taktovaný na 2,3 GHz a chýbať  by nemal ani kvalitný grafický čip, zrejme Adreno 330. Note III by mal byť aj prvým zariadením po dlhej dobe, ktoré bude poskytovať xenónový blesk. Keď si všetko dáme dokopy, tak môžme verejne prehlásiť, že ak Samsung Galaxy Note III príde so všetkými parametrami, ktoré napovedali doterajšie dohady, pôjde o najvýkonnejšie a najžiadanejšie zariadenie tohto roka. Spĺňa na to totiž všetky predpoklady.

Náš tip
Prečítajte si o tabletofóne Samsung Galaxy Note III viac

Zdroj: AndroidCommunity

12.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+