MojAndroid

Ak patríte aj vy medzi rodiny, ktoré majú doma len jeden Android tablet kolujúci v rukách každého z členov, určite si dobre prezrite aplikáciu Personal Launcher. Ide totižto o pokročilého správcu kont pre Android tablety, ktorý vám umožní nastaviť niekoľko kont v jednom zariadení, pričom ponúka aj ďalšie užitočné funkcie.

Okrem toho, že v Android tablete môžete nastaviť niekoľko užívateľských kont, môžete im prideliť aj špecifické práva. Zo zoznamu aplikácií môžete vybrať tie, ku ktorým môžu pristupovať a výbornou funkciou je aj možnosť nastavenia denného limitu času pre používateľa, čo znamená, že deťom môžete určiť len niekoľko hodín pre prácu na internete, sociálnych sieťach alebo čas pre hranie hier. Okrem toho môžete menším rodinným príslušníkom napríklad zamedziť prístup na internet alebo platby v rámci aplikácií.

Užívateľské kontá môžete rozdeliť pomocou fotografií a ku každému kontu je možné priradiť aj heslo pomocou PIN kódu. Bezpečnosť zaručuje aj heslo, ktoré si zvolíte v prípade straty alebo zabudnutia. Personal Launcher však môžete využívať nielen v rodinách s mnohými členmi, ale napríklad aj v reštauráciách, kioskoch, baroch či hoteloch. Aplikácia Personal Launcher je sama o sebe dostupná bezplatne a čoskoro by do nej mali pribudnúť aj ďalšie zaujímavé funkcie a možnosti správy kontaktov. Pre stiahnutie kliknite na náš widget nižšie.

Verzia: 3.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.4
Aktuálna cena: Zdarma

10.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+