MojAndroid

Každý zákazník, ktorý si v termíne od 7. 8. 2013 aktivuje v Orangei niektorý z paušálov a podpíše Dodatok k Zmluve o pripojení, môže získať pre seba a svojho blízkeho neobmedzené vzájomné volania v sieti Orange. Je to možné vďaka novinke Šikovná voľba pre blízkeho, ktorou získa zákazník pre svojho blízkeho taktiež aj všetky benefity programu Šikovná voľba, čiže klesajúcu cenu hovorov do všetkých sietí v SR od 12 do 9 centov/minútu a SMS za 6 centov. Navyše, za prvých 250 kB prečerpaných dát zákazník neplatí, všetky ďalšie dáta sú spoplatnené klesajúcou tarifou, pričom maximálna výška, ktorú za dáta zaplatí, je 15 eur.

orange-logo

Program Šikovná voľba pre blízkeho je viazaný na novú SIM kartu, ktorú zákazník dostane pri podpise zmluvy, prípadne bude dodaná neskôr poštou. Neobmedzené volania je potom možné využívať medzi SIM kartou zákazníka a touto novou SIM kartou, ktorú môže dať niekomu blízkemu. Aplikovať Šikovnú voľbu pre blízkeho na už existujúcu SIM kartu nie je možné, ako nám potvrdili na infolinke operátora.

Náš tip
Orange uvádza program Šikovná voľba s volaniami od 12 centov a bonusmi za výšku úhrady

Ponuka platí pre všetkých zákazníkov, ktorí si v Orangei predlžujú paušál, aktivujú nový, alebo si prenášajú číslo od iného operátora. Istou nevýhodou je, že Šikovná voľba pre blízkeho nie je zadarmo, ale je spoplatnená mesačným poplatkom 1 €. Zákazník sa však pre jej využívanie nemusí viazať. Orange zároveň ruší bývalý obdobný program Paušál pre blízkeho a plne ho nahrádza Šikovnou voľbou pre blízkeho, ako nám tiež potvrdili na infolinke operátora.

Zdroj: tlačová správa, infolinka Orange

8.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+