MojAndroid

V dnešnej dobe sa už ani nezaoberáme tým, keď niektoré z renomovaných herných štúdií predstaví novú, graficky “dokonalú” hru, ktorá potrebuje niekoľko GB voľného miesta vo vnútornej pamäti. V prípade aplikácii sa to zatiaľ takým výrazným spôsobom neprejavuje, no je tu jeden prípad extrému a tou je Wiki Encyclopedia Offline-Free, ktorá drží titul – najväčšia aplikácia v Google Play s veľkosťou 3,6 GB (väčšiu aplikáciu sme doposiaľ nenašli). Aké je to teda mať najväčšiu on-line encyklopédiu takmer celú vo svojom smartfóne alebo tablete s Androidom ?

Najväčšia aplikácia v Google Play 2 Najväčšia aplikácia v Google Play 2 Najväčšia aplikácia v Google Play 2

Aplikácia Wiki Encyclopedia Offline-Free je už pomerne zastaralá vo forme používateľského prostredia, ale aj článkov ktorými disponuje. Celú Wikipédiu tu síce nenájdete, ale 2 milióny článkov, ktoré sú uložené v komprimovanej databáze vedia zaujať pozornosť. Jedná sa len o texty v angličtine a hoci sa dobre hodí napríklad pre získavanie informácií o histórii, aktualizované články tu nenájdeme. Aplikácia ponúka aj zmenu veľkosti písma a optimalizované vyhľadávanie, ktoré je v tomto prípade nutnosťou. Wiki Encyclopedia Offline je voľne dostupná na stiahnutie v obchode Google Play. Stačí kliknúť na náš widget nižšie.

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+