MojAndroid

Možnosť prispôsobiť si svoje zariadenie je jednou z najväčších výhod Androidu. Okrem príslušenstva je možnosťou úpravy aj zmena softvéru alebo jeho súčastí. Pod túto kategóriu patrí rozhodne aj možnosť zmeny tapety, pričom za jedinečné sa dajú považovať práve pohyblivé tapety. Jednou z veľmi zaujímavých pohyblivých tapiet je aj Fairy Field Wallpaper.

fairy-field-1

Fairy Field Wallpaper je animovaná tapeta s množstvom nastavení. Okrem toho, že ponúka naozaj krásnu grafiku je výnimočná aj tým, že sa prispôsobuje času. Na displeji vášho zariadenia totižto dokáže zobraziť všetky 4 ročné obdobia v závislosti od časti roka a medzi zaujímavé funkcie nepochybne patrí aj zmena pozadia na základe hodiny dňa. Ako tapetu tak môžete mať až 6 rôznych pozadí v závislosti od toho, či je ráno, obed alebo večer.

fairy-field-2  fairy-field-3

Animovaná tapeta Fairy Field Wallpaper však používateľov poteší aj množstvom nastavení, ktoré sú dostupné v jej platenej verzii. Dokopy si môžete nastaviť až 30 aspektov, čo vám umožňuje upraviť si tapetu podľa svojich predstáv. Samozrejmosťou je aj prítomnosť bezplatnej verzie, ktorá však nastavenia neponúka. Obe verzie tapety Fairy Field Wallpaper nájdete na Google Play Store po kliknutí na naše widgety nižšie.

Verzia: 1.4.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4.2
Aktuálna cena: 1,39 €
Verzia: 1.4.2
Aktuálna cena: 1,39 €
6.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+