MojAndroid

Predchádzajúci používatelia služby Google Reader, ktorá bola ku dňu 1.júla zrušená, určite poznajú RSS čítačku Feedly. Ide o jednu z najlepšie fungujúcich alternatív pre Google Reader, ktorá ponúka prehľadné a funkčné používateľské prostredie nielen v internetovom prehliadači, ale aj na zariadeniach s operačným systémom Android, či iOS. Doteraz bola služba dostupná len zadarmo, feedly tím však čoskoro spustí aj PRO verziu, ktorá za malý poplatok prináša niekoľko výhod.

feedly pro

Používatelia so zakúpeným Feedly PRO budú môcť na začiatok využívať 4 nové funkcie. Prvou z nich je vyhľadávanie v RSS zdrojoch, ktoré vo free verzii chýba, ďalšími sú integrácia Evernote, lepšia podpora zákazníkom a tiež pridanie dodatočnej ochrannej vrstvy prostredníctvom zabezpečeného protokolu HTTPS. Feedly PRO bol pre prvých 5000 záujemcov dostupný s doživotnou licenciou za 99$, táto limitovaná edícia sa však veľmi rýchlo vypredala. Používatelia budú mať ďalej možnosť vybrať si PRO verziu služby s mesačným poplatkom vo výške 5$, využiť však môžu aj zvýhodnené ročné predplatné dostupné za 45$. Odhaduje sa, že služba Feedly PRO bude spustená niekedy koncom septembra.

Zdroj: feedly

6.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+