MojAndroid

Čínsky výrobca Oppo si svoje meno vydobyl najmä vďaka známemu smartfónu Oppo Find 5, ktorý svojimi parametrami a cenou konkuroval nejednému výrobcovi. Zdá sa však, že Oppo má do budúcnosti veľké plány a už teraz plánuje vydanie smartfónu Oppo Find 7 s veľkou 4000 mAh batériou a tiež sa hovorí o prípravách prvého fotomobilu N-Lens, ktorý by mal byť konkurenciou pre zariadenia, ako Samsung Galaxy S4 Zoom, Galaxy Camera, či Nokia Lumia 1020.

oppo-n-lens-render2-540x299

Informácie o Oppo N-Lens smartfóne sú zatiaľ len veľmi strohé a nepoznáme žiadnu presnú technickú špecifikáciu. Najnovšie sa však objavil údajný render tejto pripravovanej novinky, ktorý by mohol odhaľovať základný údaj o fotoaparáte, ako aj dizajn samotného zariadenia. Ak môžeme veriť vyššie priloženému obrázku, tak smartfón Oppo N-lens ponúkne 12 Mpix fotoaparát. Myslím, že takéto rozlíšenie je na fotomobil maximálne postačujúce, kvalita snímkov bude záležať predovšetkým od typu použitého snímača a optiky.

oppo-n-lens-render1-540x350

Zdroj: androidcommunity

6.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+