MojAndroid

Google začína sprístupňovať novú verziu aplikácie obchodu Play. Verzia s číselným označením 4.3.10 prináša niekoľko zmien, ktoré potešia najmä bežných používateľov. Novinkou je nový typ triedenia nainštalovaných aplikácií, ktoré ponúka zobrazenie “Nedávno aktualizovaných” položiek. Zobrazia sa tu tie aplikácie, ktoré boli aktualizované na novšiu verziu. Užitočné to je najmä v situácii, keď máte nainštalovaných veľa aplikácií a v obchode Play zapnuté automatické aktualizácie. Ktoré aplikácie a hry dostali update bude možné jednoducho zistiť práve navštívením sekcie “Moje aplikácie”.

Google Play_2 Google Play_1

Užitočnou zmenou je tiež zjednotenie upozornení v notifikačnej lište. Namiesto toho, aby sa v nej zobrazovali informácie o inštalácií, či aktualizácií aplikácií jednotlivo, používateľovi sa ukážu len v jednej položke. Poslednou zaujímavou novinkou je aj integrácia upozornenia na inštaláciu služby Google Play Games. To by sa malo zobraziť vždy keď inštalujete hru kompatibilnú s touto službou.

–> Stiahni Google Play 4.3.10 <–

Zdroj: androidpolice

6.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+