MojAndroid

Tzv. Launcher slúži na úpravu používateľského prostredia systému Android a je to najjednoduchšia možnosť, ako zmeniť grafiku, efekty a pridať nové funkcie do svojho zariadenia. Medzi najpopulárnejšie riešenie v tomto smere patrí jednoznačne Nova Laucher, ktorý získal novú aktualizáciu, prinášajúcu novinky a širšie možnosti úpravy prostredia.

nova launcher

Softvér od developera TeslaCoil prináša novú možnosť vytvárať upravené štýly doku, teda ikon v spodnej časti domovskej obrazovky. Pridané boli aj nové efekty listovania medzi jednotlivými obrazovkami a ikony teraz zobrazujú počet neprečítaných stráv resp. počet udalostí. Posledné dve menované funkcie sú predmetom platenej verzie lauchera Nova Launcher Prime. Ak ste teda fanúšikom tejto aplikácie, aktualizujte kliknutím na nižšie uvedený widget alebo si ju stiahnite z obchodu Google Play.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+