MojAndroid

Vývojári mobilných aplikácií spoločne s fitness trénermi čoraz častejšie spolupracujú na vytváraní cvičebných aplikácií pre systém Android. Mobilné zariadenia sú totižto výborným spoločníkom pre cvičenie a spevňovanie vlastného tela najmä v domácom prostredí. V tejto súvislosti vám ponúkame veľmi dobrý tip na aplikáciu s názvom Caynax A6W (Denné cvičenie brucha), ktorá sa teší obrovskému záujmu používateľov.

denne precvicovanie brucha

Aplikácia obsahuje tréningový plán na 42 dní, skladajúci sa zo 6 cvičení, ktoré používateľ opakuje každý deň. Po prvom spustení sa zobrazí úvodné okno, ktoré v anglickom jazyku vysvetľuje ako správne robiť všetky cviky. V ľavom hornom rohu je tlačidlo pre vyvolanie menu, kde nájdeme spomínaný plán a jednotlivé dni, ktoré sa po absolvovaní cvikov zaškrtnú, ako dokončené. V nastaveniach nájdeme užitočnú funkciu upozornení, čím nezabudnete, že máte pracovať na svojom tele. Po spustení cviku sa na obrazovke zobrazí typ cviku a pomocou zvukových signálov meníte jednotlivé polohy. Aplikácia podporuje aj hlas IVONA alebo SVOX, ktorý je potrebné osobitne stiahnuť z obchodu Google Play.

V hodnoteniach aplikácie sa nachádza niekoľko pozitívnych ale aj negatívnych hodnotení. Niektorí používatelia tvrdia, že ich brucho je naozaj na tom lepšie ako predtým, no niektorým sa cviky zdajú veľmi jednoduché. Autor aplikácie Denné cvičenie brucha dokonca upozorňuje v popise, že cvičenie nie je určené na odbúravanie tuku ale len na vytvorenie “dokonale plochého brucha”. Pre spaľovanie je vytvorená ďalšia aplikácia Caynax HIIT. Ak sa Caynax A6W rozhodnete môžete si ho stiahnuť kliknutím na tento odkaz.

Verzia: 9.14.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 9.14.1
Aktuálna cena: Zdarma

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+