MojAndroid

Heroes War je hra typu RPG (Role Playing Game), v ktorej ovládate skupinu hrdinov a musíte absolvovať množstvo súbojov. Hra začína komiksovo pôsobiacim introm, v ktorom sa z rozhovoru nebezpečne vyzerajúceho mladíka a príťažlivej slečny dozviete, že ho žiada, aby jej pomohol získavať vzácne kamene Neostones – nejedná sa však o drahokamy, ale o záhadné kamene s magickou silou. Ako sa dozviete z rozhovoru, aby ste ich získali, musíte porážať rôznych protivníkov v mnohých lokáciách a postupne okolo seba budovať partiu hrdinov.

Heroes War

Na pochopenie príbehu a princípov hry je nutná znalosť angličtiny, pretože aj keď sa jedná predovšetkým o akčnú hru a RPG, je popretkávaná dialógmi a ak im nerozumiete, prichádzate o jej podstatnú časť. Akčná stránka hry pozostáva z množstva na seba nadväzujúci súbojov, v ktorých musíte porážať protivníkov a za takto získané zlato si môžete vylepšovať svoje postavy a kupovať nové zbrane. Systém súbojov je ťahový  a trochu pripomína známu sériu Final Fantasy. Stačí vybrať typ útoku, alebo akcie a kliknúť na protivníka, voči ktorému má byť použitá. Grafika hry je skôr statická a postavy sú tiež animované minimálne. Ako sme už spomenuli, hra bolo po vizuálnej stránke inšpirovaná komiksmi.

Heroes War umožňuje pozvať do hry aj priateľov a zahrať si s nimi, prípadne proti nim. Bohužiaľ, ako to v dnešnej dobe býva, hra obsahuje aj mikrotransakcie a ak si budete chcieť svoj postup v hre urýchliť, skrátiť čas na dobitie energie, alebo získať špeciálne zbrane, treba sa pripraviť na dodatočné investície.

5.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+