MojAndroid

FileMaster

FileMaster je dobre vybavený správca súborov a nástroj na ich zdieľanie medzi mobilnými zariadeniami vrátane tých vyrobených spoločnosťou Apple. Prenos súborov medzi zariadeniami môže dosahovať rýchlosť 3MB/s, využíva sa k tomu pripojenie WiFi alebo vlastný WiFi hotspot.

file2 file

Permission Manager

Jednoduchá aplikácia určená pre Android 4.3 Jelly Bean, ktorá umožní spravovanie oprávnení jednotlivých aplikácií. Môžete tak jednoducho zabrániť aplikáciami aby pristupovali k internetu alebo bez vášho vedomia zisťovali údaje o vašej polohe.

Permission2 permission

CallHeads – phone call app

Väčšina z vás asi pozná funkciu Chat Heads z Facebook Messengera. S podobnou ideou prichádza aj aplikácia CallHeads s tým rozdielom, že namiesto upozornení na prichádzajúce správy vás informuje o prichádzajúcich hovoroch.

Callheads2 callheads

Verzia: 1.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.6
Aktuálna cena: Zdarma

Office Mobile for Office 365

Microsoft konečne vydal oficiálnu Office aplikáciu aj pre zariadenia s operačným systémom Android 4.0 a vyšším. Prináša tak jednoduchý nástroj na editáciu dokumentov, ktorý svojimi funkciami a vzhľadom kopíruje verziu nedávno uvedenú pre iPhone. Na to aby ste mohli aplikáciu používať však budete potrebovať konto vytvorené na Office 365. Microsoft samostatne fungujúci Office pre Android neponúka. (Microsoft vydal Office Mobile pre Android)

office2 office

Homestyler

Najnovšia Android aplikácia spoločnosti AutoDesk s názvom HomeStyler, prináša vynikajúci nástroj pre interiérový dizajn. V prípade, že chcete vybaviť svoj nový byt nábytkom alebo prerobiť ten starý, nová aplikácia vám pomôže s usporiadaním pomocou jednoduchého pridávania reálnych 3D modelov nábytku do vášej virtuálnej miestnosti. (AutoDesk vydal HomeStyler, vynikajúci nástroj pre interiérový dizajn)

home2 home

Verzia: 1.9.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.9.0.1
Aktuálna cena: Zdarma

Screen Lock(IOS7 Style)

Uzamykacia obrazovka v štýle iOS 7, ktorá vás poteší pekným vzhľadom a funkciami. Priamo z uzamknutej plochy môžete pristupovať k skratkám a funkciám zariadenia. K dispozícii je aj možnosť zmeny pozadia, zapnutia odomknutia pomocou vzoru, hesla a iné.

screenlock2 screenlock

Music Download Paradise PRO

Výborná aplikácia pre hľadanie hudby, ktorá je na internete dostupná zadarmo. Vyhľadať môžete napríklad zvonenia, zvukové efekty, krátke klipy a iné.

downlaod2 download

Easy Controller-Control Center

Ďalšia napodobenina kontrolného centra z iOS 7, ktorá slúži na ovládanie funkcií zariadenia a rýchly prístup k vybraným aplikáciám.

easy2 easy

Youtube Download

Ak by ste si radi stiahli do svojho zariadenia videa z Youtube, ale neviete ako, tak potom vám určite príde vhod aplikácia Youtube Download. Neslúži na nič iné, ako na sťahovanie videí z portálu Youtube.

Youtube2 youtube

Quad Drawer, quick app drawer

Výborne hodnotená aplikácia, ktorá vám uľahčí vyhľadávanie aplikácií. Aplikácia prináša nový typ androidovského menu s aplikáciami, v ktorom môžete vyhľadávať položky inteligentným zadávaním na klávesnici alebo dialeri. Navyše, svoje aplikácie môžete mať v Androide vždy po ruke a to aj po spustení aplikácie.

app app2

Verzia: 2.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.0.1
Aktuálna cena: Zdarma

3.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+