MojAndroid

Na začiatku hry vidíte mapu s pár budovami, pričom na výber máte len jednu z možností – misiu Elimination, ktorá je vlastne tútoriálom a jediným cieľom v nej je zničiť všetkých nepriateľov. Tu sa zoznámite aj s ovládaním – swipovaním do strán na ikone v pravej hornej časti displeja sa menia zbrane, na pohyb slúži virtuálny joystick v ľavej dolnej časti, na streľbu a zamierenie zase príslušné virtuálne tlačidlá napravo. Troma ikonami v strede sa aktivujú špeciálne zbrane. Napriek dotykovému displeju sa hra ovláda celkom dobre a obtiažnosť je tiež stanovená s prihliadnutím na možnosti takéhoto ovládania.

WarCorps Genesis 1

Hra sa odohráva v akejsi arabskej krajine na Strednom východe, kde ste v úlohe člena komanda WarCorps, ktoré bojuje proti teroristickým organizáciám RAD a Fatwa. Úlohy v jednotlivých misiách nie sú zložité, väčšinou ide o eliminovanie všetkých nepriateľov, zozbieranie niekoľkých balíkov so zásobami, alebo ubránenie sa protivníkom počas časového limitu. Za úspešne splnené misie a úlohy dostávate peniaze, za ktoré sa dajú nakúpiť silnejšie zbrane, ktorých je niekoľko desiatok. Existuje samozrejme aj možnosť kúpiť si ich za reálne peniaze prostredníctvom mikrotransakcií.

 

Grafika hry je samozrejme jednoduchšia než v herných „peckách“ typu Modern Combat, ale napriek tomu hra ako celok nepôsobí zlým dojmom a napríklad nepriatelia sú pekne plynulo animovaní. Ak máte radi 3D akčné hry s vojnovým námetom, Warcorps Genesis stojí za vyskúšanie.

Verzia: 1.1.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.3
Aktuálna cena: Zdarma

3.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+