MojAndroid

Android aplikácie najpopulárnejšej sociálnej siete Facebook získali nedávno aktualizáciu, ktorá prináša nové funkcie a podporu ďalších zariadení. Zmeny vrámci aplikácie Facebook zahŕňajú pridanie novej voľby uzamknutej obrazovky, čím sa pri zapnutí zariadenia ponúka prakticky podobné používateľské prostredie ako Facebook Home, bez zmeny celého launchera. Pre spustenie tejto funkcie je potrebné zavítať nastavenia aplikácie a povoliť ponuku “Use as Lock Screen”.

facebook

Aktualizácia tiež pridáva podporu Facebook Home pre ďalšie zariadenia vrátane Nexusu 4 a vlajkovej lode Samsung Galaxy S4. Messenger ďalej pridáva podporu Chat Heads pre ďalšie zariadenia z nižšej kategórie, nakoľko sa spomínajú smartfóny Galaxy Y a HTC Wildfire. Používatelia, ktorí sú súčasťou oficiálneho beta programu získali aktualizáciu aplikácie Facebook už v predstihu, zatiaľ čo pre ostatných by sa mala aktualizácia objaviť v najbližšej dobe. My sme zatiaľ žiadnu podobnú funkciu v aplikácií nespozorovali. Zatiaľ si však môžete aktualizovať Facebook Messenger. Odkaz, ktorý vás zavedie do obchodu Google Play nájdete v našom widgete.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: androidcentral

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+