MojAndroid

Zatiaľ čo majitelia smartfónov Samsung Galaxy Note 2 a Samsung Galaxy S3 na aktualizáciu s Androidom 4.2.2 Jelly Bean ešte stále čakajú, v Nemecku tento systém získal smartfón Samsung Galaxy S2 Plus. Na staršom systéme ostáva zatiaľ aj Samsung Galaxy S2, ktorý ponúka takmer rovnaké špecifikácie ako jeho menovec s “+” za menom.

samsung-galaxy-s2-plus

Aktualizácia na novší Android pre Samsung Galaxy S2 Plus napovedá tomu, o čom sa doteraz iba hovorilo – a to, že Samsung preskočí systém Android 4.2 a zariadenia Samsung Galaxy S3 a Samsung Galaxy Note 2 aktualizuje priamo na najnovšiu verziu systému Android 4.3 Jelly Bean. Staršie zariadenie Samsung Galaxy S2 má svoju slávu už za sebou a aktualizáciu na novší Android zrejme už nezíska.

Galaxy-S2-Plus-update

Aktualizácia na Android 4.2 Jelly Bean v prípade smartfónu Samsung Galaxy S2 Plus prináša novinky v podobe widgetov na zamknutej obrazovke, Daydream šetriča, ale aj niekoľkých funkcií známych zo Samsungu Galaxy S4. Nechýba samozrejme ani vylepšenie výkonu. Aktualizáciu je možné stiahnuť cez program Samsung Kies a do ostatných krajín by sa mohla dostať v najbližších dňoch.

Náš tip
Samsung Galaxy S II nedostane aktualizáciu na Android 4.2 [DOHADY]

Zdroj: AndroidAuthority

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
2.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+