MojAndroid

Len včera sme sa stali svedkami predstavenia jedného z najúžasnejších zariadení, ktoré vyšli z dielne Motorola. Smartfón Moto X očaril nielen nás, ale aj celý svet. Bohužiaľ, dnes nás už musí sklamať. Nie však samotný smartfón, ale jeho tvorcovia, ktorí verejne vyhlásili, že Motorola bude dostupná len pre USA, Latinskú Ameriku a Kanadu. V Európe sa ho teda nedočkáme.

MotoX-512x460

Pre európsky trh má spoločnosť pripravené ďalšie “cool” zariadenia, pričom by malo ísť opäť o výbavou nadpriemerné a cenou podpriemerné smartfóny. Tie by vraj mali byť už vo fázach príprav, možno už aj výroby, k čomu sa však spoločnosť verejne nevyjadrila. Možno si pre Európu pripravuje druhú generáciu smartfónu Moto X, ktorý zas naopak odoprie americkému trhu.

Zdroj: AndroidAuthority

2.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+