MojAndroid

V súvislosti so včerajším predstavením výborného smartfónu Motorola Moto X, sme si pre vás pripravili tabuľku porovnania hardvérových parametrov niektorých Android smartfónov na trhu. Hoci sa novinka z dielne Motoroly nestala novým tabuľkovým kráľom, ponúka výborný pomer cena/výkon a niektoré funkcie, ktoré nenájdeme u konkurencie. Je to napríklad tzv. “Clear Pixel” fotoaparát s rozlíšením 10,5 Mpix, clonou f/2.0 a pomerom strán 16:9. Pomenovanie plynie z faktu, že dokáže zachytiť až o 70% viac svetla ako fotoaparáty iných konvenčných smartfónov. Výsledky tejto technológie však uvidíme až v prípade reálnych testov a porovnaní napr. s UltraPixel fotoaparátom. Súčasťou smartfónu Moto X sú aj dva samostatne fungujúce procesory tzv. natural language a contextual computing procesor. Posledný menovaný sa stará o riadenie senzorov, displeja a reakcií na dotyky. Natural language procesor má za úlohu spracovanie zvukov a rušenie okolitého hluku, či šumu pri telefonovaní.

Porovnanie Moto X

Všetky informácie o novom smartfóne sa dozviete v článku, na ktorý odkazujeme v tipe. Motorola Moto X bude dostupná len pre USA, Latinskú Ameriku a Kanadu. V Európe sa ho teda nedočkáme a nadšenci si ho budú musieť objednať zo zahraničia.

Náš tip
Motorola Moto X: Prvý smartfón vyrobený Googlom

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+