MojAndroid

Slovak Telekom uvádza od 1. augusta 2013 doplnkovú službu ESET Mobile Security pre smartfóny a tablety za cenu 1 euro mesačne.

Služba ESET Mobile Security v Telekom edícii ponúkne viacero funkcií zameraných na  ochranu smartfónu alebo tabletu používateľa. Na prvom mieste je to antivírusová ochrana v reálnom čase, ďalšou je anti-phishingová ochrana, ktorá chráni zariadenie pred pokusmi podvodných stránok s cieľom získať citlivé informácie používateľa ako mená, heslá a iné prístupové údaje.

deutsche_telekom_logo_2715-e1320672493175

Pri strate alebo krádeži zariadenia môže zákazník využiť vlastnosti funkcie Anti-Theft, napríklad môže na diaľku lokalizovať svoje mobilné zariadenie pomocou zvukovej sirény alebo GPS. Údaje v odcudzenom telefóne dokáže na diaľku buď zablokovať alebo kompletne vymazať.

ESET Mobile Security Telekom edícia ponúka aj filter SMS správ a volaní či ich blokovanie podľa nadefinovaného času alebo zoznamu kontaktov.

Služba za 1 € mesačne

ESET Mobile Security Telekom edícia bude k dispozícii prvý mesiac zadarmo a potom za 1 € mesačne. Služba je poskytovaná bez viazanosti a je určená pre zákazníkov mesačných programov.

Aktivácia služby

ESET Mobile Security Telekom edícia bude zatiaľ dostupná pre zariadenia s OS Android vo verzii 2.2 a vyššej. Zákazník si stiahne aplikáciu z Google Play, nainštaluje a potom sa zobrazí aktivačná obrazovka, cez ktorú požiada o pridelenie licencie. Službu je možné aktivovať si on-line.

Zdroj: tlačová správa Telekom

1.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+