MojAndroid

Spoločnosť Google zverejnila oficiálnu aplikáciu služby AdSense, pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android. Aplikácia je len veľmi jednoduchá a umožňuje získavať prehľad o zárobkoch v službe. Zobrazuje dnešný zisk, zisk zo včera, zisk za aktuálny a predchádzajúci mesiac. V menu nájdeme aj kategórie ako napríklad najvýnosnejšie stránky alebo najvýnosnejšie reklamy. Aplikácia okrem toho dokáže upozorňovať na vykonanú platbu. Google určite pridá ďalšie funkcie postupom času, ako aj slovenskú lokalizáciu, no prekvapila nás slabá podpora zariadení. Hoci je aktuálnu verziu AdSense možné spustiť minimálne na Androide 4.0, z dostupných zariadení sme ju mohli nainštalovať len na niektoré a verte, že v Google Play máme poriadne dlhý zoznam. Napríklad na Galaxy S4 alebo HTC One ju nespustíte.

Adsense Android aplikacia Adsense Android aplikacia Adsense Android aplikacia

Pre tých, čo netušia čo je to služba AdSense, je to spôsob, ako môžu majitelia internetových stránok všetkých veľkostí zarábať peniaze zobrazovaním Google reklám v rámci svojich webových stránok. Reklamy majú istú formu inteligencie a súvisia s tým, čo používatelia hľadajú na vašich stránkach. Pre vlastníkov stránok oficiálna Android aplikácia teda slúži na zobrazovanie zárobku z reklamy a nahrádza zobrazovanie v prehliadači.

Verzia: 3.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.3
Aktuálna cena: Zdarma

 

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+