MojAndroid

Už len niekoľko dní nás oddeľuje od predstavenia ďalšieho výkonného Android smartfónu LG G2, ktorý by mal byť odhalený 7. augusta. Spoločnosť nedávno ukázala verejnosti v predstihu nové obaly QuickWindow, ktoré sa začnú predávať spolu so smartfónom a mohli sme vidieť aj video samotného zariadenia. Najnovšie sa LG G2 objavil vo výsledkoch výkonnostných testov aplikácie AnTuTu, kde získal vysoké skóre, takmer 30 000 bodov – presnejšie 29 909 bodov.

LG G2

Podľa špekulácií, smartfón bude vybavený najvýkonnejším mobilným čipom od spoločnosti Qualcomm, Snapdragonom 800 a podľa všetkého sa stane prvým Android zariadením s 3 GB operačnej pamäte RAM. Okrem toho bude disponovať 5,2-palcovým Full HD displejom, 13 Mpix fotoaparátom a Androidom 4.2.2 Jelly Bean. LG G2 bude rozhodne jedno z najvýkonnejších zariadení na trhu, no sme zvedaví, ako si poradí s pripravovaným Samsung Galaxy Note 3. Po posledných správach o umelom zvyšovaní výsledkov testov benchmark aplikácií však syntetickým testom, ako je tento príliš neveríme.

Zdroj: AndroidAuthority

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+