MojAndroid

Autori jednej z najpopulárnejších ROM pre Android zariadenia zverejnili na sociálnej sieti Google+ informácie o globálnej funkcii blokovania hovorov a SMS správ v pripravovanej verzii CyanogenMod 10.2 s Androidom 4.3 Jelly Bean. CyanogenMod je známy najmä vďaka mnohým užitočným úpravám a funkciám, ktoré naďalej rozširujú využitie systému. Blokovanie hovorov alebo tzv. Blacklist príde s upraveným Holo dizajnom a bude zakomponovaný do systémových nastavení.

cyanogen mod 10.2

Čísla budete môcť do blacklistu pridávať z rôznych miest, napríklad priamo z ponuky pri telefonáte, v histórii hovorov alebo priamo v nastaveniach. V notifikáciach sa bude zobrazovať blokovaný hovor alebo SMS správa, pričom pod touto položkou sa zobrazí aj tlačidlo “Unblok”, pre zrušenie blokovania. S novou funkciou sa blokovanie hovorov stane veľmi jednoduchou záležitosťou a sme veľmi radi, že nová verzia CyanogenModu prinesie zaujímavé novinky. Nižšie si môžete pozrieť screenshoty z novej verzie ROM.

CyanogenMod 10.2 blokovanie hovorov CyanogenMod 10.2 blokovanie hovorov CyanogenMod 10.2 blokovanie hovorov

CyanogenMod 10.2 blokovanie hovorov 3 CyanogenMod 10.2 blokovanie hovorov 2 CyanogenMod 10.2 blokovanie hovorov 1

Zdroj: Google+

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+