MojAndroid

Súťaženie o titul najtenší smartfón na svete má nového víťaza. Je ním BBK Vivo X3, ktorý síce ešte nebol predstavený verejnosti, no na svet sa dostali prvé produktové fotografie tohto zariadenia. Vivo X3 je tenší, než konkurenčný iPhone 5 alebo Samsung Galaxy S4 a pochopiteľne aj ako predchádzajúci držiteľ rekordu, Huawei Ascend P6.

Vivo X3 najtensi smartfon

Hoci presný údaj o hrúbke smartfónu nie je momentálne dostupný, podľa informácií sa jedná o prvé zariadenie, ktoré porazilo hranicu 6 mm a teda aj spomínaný Ascend P6 s hrúbkou 6,18 mm. BBK sa však podarilo do tohto zariadenia zabudovať aj výborný zvukový systém, no vzhľadom na to, jeho cena bude pohybovať na vyššej úrovni, než bežné smartfóny z Číny. Otázna je aj výdrž batérie, ktorá v takom tenkom tele nemôže dosahovať veľkú kapacitu. Spustenie predaja sa predpokladá v mesiaci August, takže vás budeme určite ešte informovať. Zatiaľ si môžete pozrieť fotografie BBK Vivo X3 v porovnaní s niektorými zariadeniami.

Zdroj: phonearena

31.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+