MojAndroid

Motorola Moto X má byť predstavená už zajtra a my vieme o nej v podstate už všetky podrobnosti. Okrem toho, že by mala ponúknuť skutočne unikátnu konštrukciu s Magic Glass sklom, ktoré pokrýva celú prednú stranu a ohýba sa aj do bokov zariadenia, má disponovať aj kvalitným fotoaparátom. O ňom sme informovali už aj v článku Ako funguje technológia Clear Pixel v Motorole Moto X?. Dnes však na povrch vyplávali nové informácie, ktoré odhaľujú ďalšie podrobnosti.

Motorola-Moto-X-fotografie

Už v predchádzajúcom článku sme sa dozvedeli, že Moto X fotoaparát disponuje snímačom s pixelmi s rozmerom 1,4 µm – to je viac ako ponúka Galaxy S4 (1,1 µm), no menej ako HTC One (2.0 µm). V kombinácii s technológiou Clear Pixel by však mal byť výkon v slabších svetelných podmienkach lepší ako ponúka väčšina klasických snímačov. Okrem toho, by mala byť Motorola Moto X prvým smartfónom, ktorý dokáže natáčať video vo Full HD rozlíšení so snímkovacou frekvenciou 60 FPS. Video by malo byť vďaka kombinovaniu informácií zo štyroch pixelov súčasne menej zašumené a čistejšie. Nakoniec sme sa dozvedeli aj to, že Xko bude vybavený trojicou mikrofónov, ktoré umožnia nahrávanie 3D zvuku. Má Motorola pripravené ešte nejaké prekvapenia? To sa dozvieme už zajtra.

Náš tip
Téma týždňa: Všetko, čo vieme o smartfóne Motorola Moto X

Zdroj: gsmarena

31.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+